Technologiën

Projecten

Bij projecten ontwikkelen wij (een gedeelte van) de applicatie van a tot z. We leveren een werkbaar eindproduct op basis van de door u gedefinieerde eisen. Uiteraard zijn het proces en de kwaliteit van de code (applicatie) leidend, maar we nemen deadlines ook zeer serieus. We werken volgens een vast (lean) ontwikkel proces en leveren stapsgewijs vorderingen op.

Consultancy

Advies op maat voor uw complexe software vraagstuk. Door onze brede ervaring en expertise hebben we altijd de juiste mensen in huis om u van waardevol advies te voorzien. Ons advies kan variëren van ontwikkel plannen, algoritme advies, data model en architectuur, code reviews, etc.

Engineering Support

Wanneer u simpelweg te kort heeft aan mensen om uw project vorm te geven kunnen wij u ook verder helpen. Wij hebben beschikking over een pool getalenteerde data professionals varierend van data scientists tot en met back-end ontwikkelaars.

Neem contact met ons op!

Vul ons contactformulier in, stuur ons een mail of geef ons een belletje. We zijn erg benieuwd naar uw uitdaging en staan u graag te woord!